Värsta Grymma Boken

Bokblogg.

Mina favoritkaraktärer

Publicerad 2018-02-20 15:47:00 i Allmänt,

Jag kunde inte komma på en enda bok till dagens TTT-tema, men eftersom det är kul med listor slängde jag ihop en i alla fall cause why not. Inte världens mest kreativa tema heller, men det är en lista jag tycker om att läsa när andra gör. Så: Mina favoritkaraktärer! (Kommer förmodligen glömma någon stackars sate och sedan inte få någon sömn i natt när jag inser mitt misstag.)
 
  • Sevro au Barca (Red Rising)
    Jag har inget bra svar på varför han är min favorit. Han är otroligt vulgär och opassande, i kiss- och bajsåldern ... men han är fantastisk. Speciellt hans vänskap med och lojalitet mot Darrow, mitt hjärta <3

  • Remus Lupin (Harry Potter)
    Han och Sirius är anledningen till att Fången från Azkaban är min favorit HP. Han är verkligen den gulligaste. Han förtjänade bättre.

  • Sean Kendrick (Dödsritten)
    Största anledningen till min sorg över att Dödsritten aldrig fick en uppföljare är Sean Kendrick. Book boyfriend number one. Fantastisk med hästarna också, sista kapitlet i boken får mig att gråta varje gång. 

  • Daenerys Targaryen (A Song of Ice and Fire)
    Obs, har bara sett första säsongen och läst första och andra boken, men tycker hon är så häftig.

  • Roque au Fabii (Red Rising)
    Nu är han visserligen ett känsligt ämne hos mig, men fram till slutet av The Golden Son var han tätt efter Sevro. Sedan halkade han efter lite, men jag kan inte ignorera hur jag kände i framför allt första boken, jag ÄLSKADE Roque. 

  • Hermione Granger (Harry Potter)
    Ja, jag vet. Att ha med Hermione på en sådan här lista är det mest basic som finns. Men helt ärligt, hon är ju så ball? ++++ Ron och Harry hade ju varit döda efter typ halva De vises sten om det inte varit för henne. 

  • Legolas (Sagan om Ringen)
    Crush sedan tio år gammal ungefär. 

  • Magiano (Den unga eliten)
    Jag vill minnas att jag tyckte om honom. Tror dock att jag tyckte om Enzo och Raffaele lika mycket. Oklart, komemr inte ihåg så mycket.

  • Virginia au Augustus (Red Rising)
    Ännu en från Red Rising? Tänker ni förmodligen. Ja, förlåt, men Mustang är så badass att hon förtjänar en plats här. Tyvärr kände jag inte lika mycket för henne i Iron Gold, men hon är fortfarande Mustang.

  • Katsa (Graceling)
    Jag ville vara som Katsa när jag läste den här trilogin. Hon är såå ball.
Image result for legolas gif

Om

Min profilbild

Värsta Grymma Boken

Välkommen till min blogg! Här bloggar jag främst om böcker men det dyker även upp film, serier och musik. Håller på och fixar till designen just nu, därav mycket ändringar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela