Värsta Grymma Boken

Bokblogg.

Hawkeye: Kate Bishop

Publicerad 2018-08-21 15:00:00 i Recensioner,

Så, min försa serie blev Hawkeye. Inte ens Clint Barton, den första Hawkeye, utan Kate Bishop. Jag fick ett ryck häromdagen och fick för mig att jag ville bli insatt i Marvel Comics och har sökt och sökt vart det är bäst att börja. Alla säger olika. Ett återkommande tips har dock varit att börja med vilken serie som helst, och sedan spinna vidare allt eftersom. Så det gjorde jag, och det här är resultatet.

Vol. 1: Anchor Points
Allt hängde egentligen på den här volymen. Hade jag ogillat den hade jag högst lagt det här med serietidningar på hyllan, men det gjorde jag ju inte! Det var en bra underhållning, det krävdes inte mycket energi eller tankeverksamhet för att hänga med. Tyvärr kändes inte karaktärerna särskilt välutvecklade, förutom huvudpersonen Kate Bishop såklart. Bikaraktärerna behöver mer kött på benen i mitt tycke, och så även handlingen. Volymen innehöll en intressant handling, men allt löstes väldigt fort och utan särskilt mycket information om vad som faktiskt hände, och vem skurken var. Det kanske är så i serietidningar dock? Det var inte ett för stort problem för att skrämma bort mig, och volymen fick tre av fem stjärnor på Goodreads. Dock, det sista numret med Jessica Jones var riktigt bra tyckte jag! Älskar Jessica.

 

Vol. 2: Masks
Den här volymen var ännu bättre än den första. Det var intressant att läsa lite om Kates bakgrund och få lära känna hennes pappa lite grann. Jag gav Masks tre av fem stjärnor på Goodreads, men den hade fått tre och en halv om det var möjligt.


Vol. 3: Family Reunion
Den bästa volymen av de tre! Jag älskade verkligen att Clint och Kate jobbade tillsammans och handlingen var spännande. Family Reunion fick fyra av fem stjärnor på Goodreads.

 

Om

Min profilbild

Värsta Grymma Boken

Välkommen till min blogg! Här bloggar jag främst om böcker men det dyker även upp film, serier och musik. Håller på och fixar till designen just nu, därav mycket ändringar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela