Värsta Grymma Boken

Bokblogg.

Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald

Publicerad 2018-11-30 21:55:00 i Allmänt,

Spoiler förekommer! Läs bara om du sett filmen/inte bryr dig om spoilers.
 
Förra veckan såg jag Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald. Som jag längtat efter den filmen! Jag älskade verkligen den första och jag har verkligen räknat ner dagarna till den andra. Vad sägs om en lista med mina tankar om filmen?
 
 
  • Det är himla bra karaktärer. Speciellt Newt är underbar, men jag vet inte om jag har något negativt att säga om någon. Möjligtvis Grindelwald, men det kan vara för att jag inte tycker om Johnny Depp. Jag hade önskat att få veta mer om Nagini, för det är ju en riktigt spännande karaktär med tanke på hennes roll i Harry Potter, och jag tycker mycket om Credence. Plus, Jude Law är perfekt som Dumbledore.

  • Filmen var riktigt vacker med supercoola effekter, precis som den första. Vi fick ett kärt återseende av Hogwarts, och vi fick se Paris och London. 

  • Tvisten med Credence var ... märklig? Jag hade inte förväntat mig att han skulle vara Dumbledores bror. Jag vet inte om det bara känns som att Rowling försöker alldeles för mycket med alla "sammanträffanden", eller om det är häftigt? Jag är tveksam till hur de ska få det att verka realistiskt med originalserien, eftersom Albus endast nämner Aberforth och Ariana. 

  • Jag förstår verkligen inte titeln. Grindelwalds brott känns inte som ett rimligt namn till den här filmen, eftersom han knappt gör något mer än att prata. Han kommer ju begå brott och har gjort, men i den här filmen kändes han totalt värdelös. En annan titel hade passat bättre tror jag. Eller missade jag något?

  • Det märktes ju väl att det var en mellanfilm, men i mitt tycke var den verkligen inte dålig. Lite spretig, men jag tror att det kommer fixa sig när det går att se hela serien i sin helhet. Och ärligt talat, Newt höjer verkligen filmen cirka tre snäpp. Eller fyra. 
 
 

Om

Min profilbild

Värsta Grymma Boken

Välkommen till min blogg! Här bloggar jag främst om böcker men det dyker även upp film, serier och musik. Håller på och fixar till designen just nu, därav mycket ändringar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela