Värsta Grymma Boken

Bokblogg.

Disney+

Publicerad 2019-04-14 00:04:49 i Allmänt,

Igår fick vi första titten på Dinseys nya streamingtjänst Disney+. Vi har ju vetat det här ett tag, och det har även ryktats om några Marvelserier som i såna fall skulle släppas där, vilket kanske är den största anledningen till att jag har väntat och väntat på lanseringen. Jag är inte besviken på vad vi fick reda på.
De släppte bland annat namnen och/eller handlingen på ett flertal serier. Simpsons alla säsonger kommer släppas, det kommer en High School Musical serie, en Phineas & Ferb-film, live-action Lady & Lufsen... bland mycket annat. Men det jag är mest exalterad över är såklart allt smaskigt som Marvel Studios kommer med. Låt oss ta en titt på vad som komma skall i Marvel Cinematic Universe, samt lite annat smått och gott.
Bildlänk
 
Marvel´s What if ...?
En animerad serie baserad på serietidningen What if, som kommer utspela sig under ikoniska händelser i MCU, men ändra själva nyckelhändelserna. Första avsnittet kommer handla om att Peggy Carter fick superserumet istället för Steve. Hur spännande? Jag tackar inte nej till mer Peggy och dessutom kanske det är Hayley Atwell, från tv-serien Agent Carter, som gör rösten. Jag brukar dock inte titta på animerade serier, så det återstår att se vad jag kommer tycka om det. 
 
Monsters at Work
En spin-off serie på Monsters, Inc. Den utspelar sig strax efter den första filmen, och Mike och Sully kommer få behålla originalrösterna. Jag tycker mycket om Monsters, Inc, men tror inte att jag kommer se på Monsters at Work. Men, allt kan hända. Hur gulligt som helst, oavsett. 
 
The World According to Jeff Goldblum
Ja, jag vet. Men jag är Jeff Goldblum-trash. Tyvärr. En serie med bara Jeff? Sign me the fuck up. 
 
The Mandalorian
Den första icke-animerade Star Wars-serien. Det låter väldigt spännande, jag hoppas att de lyckas bättre med den här än vad de gjorde med The Last Jedi.
 
Och det allra bästa ...
 
WandaVision
Väldigt underligt namn. Det är en serie om Wanda/Scarlet Witch och The Vision, med Paul Bettany och Elizabeth Olsen, tack och lov. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dessa karaktärer, de flesta brukar kritisera framförallt Wanda då hon tydligen är mycket bättre i serietidningarna. Förhoppningsvis så kan de förbättras om de får en serie. 
 
The Falcon and the Winter Soldier
Yes, yes och yes. Mer Bucky åt folket! Även Sam Wilson är en bra karaktär, som ändå fallit lite i glömska. Sebastian Stan och Anthony Mackie är dessutom fantastiska tillsammans, så förhoppningsvis kommer The Falcon och the Winter Soldier bli en serie att räkna med. 
 
Loki
Vad jag ser fram emot allra mest är självklart Lokis spin off-serie, med otroliga Tom Hiddleston. Loki är en av mina favoritkaraktärer i MCU och jag tycker verkligen att han har så mycket mer att ge. Jag är så redoooo.

Om

Min profilbild

Värsta Grymma Boken

Välkommen till min blogg! Här bloggar jag främst om böcker men det dyker även upp film, serier och musik. Håller på och fixar till designen just nu, därav mycket ändringar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela